Daar zit een geurtje an…..waar niet?

Karel Kanon is in de eerste plaats een scheikundig fenomeen. Door een probleem aan z’n hart heeft zijn dokter hem echter verboden om nog veel fysieke inspanningen te leveren. Maar Karel staat op het punt om door te breken met een wonderbaarlijke ontdekking en daardoor lapt hij elke goede raad van zijn medebewoners aan z’n laars. Hij roept de hulp in van zijn vriend Stan die over een buitengewoon goed reukorgaan beschikt, en het gaat de goede kant uit. Doch, de komst van een nieuwe buurman, met excentrieke neigingen, gooit roet in het eten. Als dan zijn dochter ook nog komt uithuilen met het nieuws dat zij liever “een jongen” zou zijn en zijn vrouw dit leven maar een saaie boel vindt… wordt het allemaal een beetje teveel voor Karel.

onze regisseur: Gino Bruneel

Gino werd al heel vroeg door de toneelmicrobe gebeten en heeft al heel wat theatervoorstellingen achter de rug. Gestart als acteur in 1985 en als regisseur in 1995 heeft hij al veel podia en zalen gezien. Beroepshalve werkte Gino als opvoeder bij VZW onze kinderen. Ondertussen is Gino gepensioneerd en spendeert hij nog meer tijd aan alles wat met toneel te maken heeft.

Gino was meerdere jaren voorzitter van een toneelkring,  is nog steeds een 2-tal verenigingen actief als acteur, regisseert meerdere toneelstukken per jaar en als is als kers op de taart regiocoördinator van Open Doek.

We mogen van geluk spreken dat we hem hebben kunnen strikken om onze toneelgroep met zijn ervaring te regisseren.

We nodigen jullie dan van harte uit om het resultaat van de samenwerking te komen bekijken.

 

Tickets reserveren vanaf 1 oktober via 051 / 72 38 72 of marc.handsaeme@skynet.be

Er hangt een geurtje aan
Er hangt een geurtje aan.
Een productie van Nut & Vermaak

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *