Toneelkring

Een drietal jaar terug heb ik het voorzitterschap overgenomen van Marc Handsaeme. Als onervaren voorzitter heb ik veel hulp gekregen van Marc, en tot op heden kan ik nog altijd beroep doen op hem.

Het merendeel van mijn vrije tijd wordt opgeslopt door de toneelkring, waar ik me ook voor 100 % voor inzet.

Ik probeer zoveel mogelijk de repetities bij te wonen om alles in goede banen te kunnen leiden. Deze gaan door op dinsdag- en donderdagavond in zaal ‘ de burgersgilde’.

Per jaar worden er 2 produkties gegeven. Intussen zijn we met het leescomité al op zoek naar volgende toneelstukken. Ook is het telkens een zoektocht om het aantal spelers te vinden of mensen die willen helpen aan het decor of achter de schermen.

Ik ben blij dat ik kan rekenen op een handvol mensen achter de schermen. Iedere keer opnieuw helpen ze met de decorbouw, het zetten van de zaal, grimeren van de acteurs, souffleren, toneelmeester, personen die de rekwisieten bijhalen enz…. teveel om allemaal op te noemen.

Ik wil iedereen die meewerkt alvast bedanken voor het vele werk en inzet die ze iedere keer weer doen. Dus indien je geinteresseerd bent mag je altijd contact met me opnemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

voorzitter
Werbrouck Gina