Jurrassic Park

DAG 1:
We kwamen allemaal fris toe en begonnen direct met een repetitie. Rond de middag vertrokken we naar het strand, maar we vonden de weg niet zo goed. Uiteindelijk zijn we er toch geraakt. Van de wandeling kregen we allemaal een hongertje en aten we onze lunch op. Dan kregen we de opdracht om fossielen op te graven, maar met een lepel of vork in je mond of met een borstel aan je voet ging dat niet zo goed. Daarna hadden sommige het idee om loopgraven te maken. Het was dan tijd om terug te gaan naar de Zeekameel.
Sommigen kwamen vol met zand terug en namen direct een douche.
Dan nog vlug een repetitie voor het eten. Het eten was al snel goedgekeurd want het waren frietjes!
Na het eten kregen we een rare mededeling om heel het kamp een dino ei bij te houden. Maar elke dag werden er eierdieven gekozen die eieren moesten stelen. Dus iedereen ging al direct op zoek naar een goede verstopplek. Dan speelden we nog jungle speed in het groot als avondspel, en daarna gingen we gaan slapen.
KAAT

DAG 2:
We startten de dag zoals gewoonlijk met een stevig ontbijt. Kort daarna gingen we al naar het strand om levend stratego te spelen. Het spel was leuk maar de stekkende planten in de duinen niet. Na het leuke spel zijn we teruggekeerd naar de Zeekameel om stuutjes te gaan eten. Daarna zijn we te voet vertrokken naar een domein waar we vlotten konden bouwen. Outsider Coast in Nieuwpoort. In groepjes hebben dan samen onze vlotten gebouwd. Hier achter zijn we op het water geweest. Op het water hebben we allemaal leuke opdrachtjes gedaan zoals wisselen van vlot, een bloemetje plukken,… Na de leuke vlottentocht hebben we een dinosaurus koekje gegeten en voor de 2de keer die dag levend stratego gespeeld. Daarna hebben we nog even gerepeteerd en lekkere spaghetti bolognese gegeten. Sommige gingen hierna nog even naar de avondmarkt om snoepjes te kopen. Die konden we opeten tijdens de film Jurassic Park die we gingen kijken. Stan vond die een beetje saai want de eerste 20 minuten viel hij al in slaap. Na de avontuurlijke dag gingen we allemaal slapen.
NOOR

DAG 3: Op dag drie startten we de dag met een lekker ontbijtje. Na het ontbijt repeteerden we nog een uur, en daarna maakten we onze rugzak voor een dagje uit. We hadden onze picknick al gemaakt met lekkere pistolets, die gingen we ’s middags opeten. Dan werden we in teams verdeeld en kregen we een bingokaart met allemaal opdrachten. Wie op het einde van de dag de meeste opdrachten had gedaan, was de winnaar. We wandelden eerst naar de vuurtoren voor een groepsfoto. Het was heel mooi weer en we begonnen meteen aan een aantal opdrachten vb: neem een foto van een loper, fotografeer je groep met meeuwen op de achtergrond, ga op de foto met een zeehond….
We namen de veerboot om over te steken naar Nieuwpoort. Daar moesten we wachten en Stan, Rune en Maren speelden daar straatmuzikant. Ze kregen meteen 7 euro bij elkaar! ( dat was ook een opdracht!)
Aan de overkant deden we verder met het spel. Toen de meeste opdrachten klaar waren, moesten de meeste nog straatmuzikant spelen. Dat ging niet zo goed in kleine groepjes, dus besloten we om samen te smelten en als 1 grote groep muziek te maken op de dijk. We speelden enkele liedjes samen, en we kregen geld van de mensen, en soms ook commentaar van zure hollanders…
We hadden uiteindelijk geld genoeg om met de hele bende een ijsje te gaan eten. Daarna zijn we nog even naar het strand geweest en hebben we in zee gezwommen en begonnen er anderen putten te graven. Na een leuke dag aan de zee keerden we terug naar onze Zeekameel. Daar hebben we BBQ gegeten. We speelden nog wat spelletjes. Als afsluiter van de derde dag hebben we JELfuif gehouden. We zijn dan ook nog eens binnengestormd bij de fuif in de zaal ernaast, van een danskamp. Daar heeft Jasper nog een danske geplaceerd met Sofie! Een beetje te laat, moe maar content gingen we naar ons bed.
EMMA

DAG 4:
We stonden op en als activiteit deden we een groot spel: één tegen allen.
Tess had allerlei opdrachten op een groot papier geschreven. Er waren lange en kortere opdrachtjes bij zoals bijvoorbeeld: sorteer een hele pot strijkparels volgens kleur. De leukste opdracht vond ik:
“ Maak een reclamefilmpje voor de jel”. Die dag hebben we ook veel gerepeteerd voor het concertje van die avond. Op het concert brachten we de nummers Gladiator, Narnia, Lalaland en als slot Jurrassic Park. Met bijpassend hoedje!
Dit kregen we als kampaandenken.

Het concertje was goed gelukt en er waren ook veel ouders. Het was wederom een heel leuk kamp!
STAN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *