Harmonie De Burgersgilde zoekt dirigent(e)!

Gjèstuhe harmonie met hoeste vo te spelen zoekt hloednieuwe dirihent(e). Na 10 jaar gaat onze muzikale vriendenbende op zoek naar een nieuwe chef. We repeteren op vrijdagavond van 20u30 tot 22u30 in ons eigen repetitielokaal te Lichtervelde. Start vanaf voorjaar 2023.

Wie zijn we?

Harmonie De Burgersgilde maakt deel uit van vzw De Burgersgilde en is één van de twee muziekverenigingen in Lichtervelde. Ons orkest bestaat uit ongeveer 40 muzikanten van jong tot iets minder jong. We werken geregeld samen met onze drumband en ons jeugdensemble. Meer weten over onze vereniging? Ga naar www.deburgersgilde.be.

Wat doen we?

Jaarlijks verzorgen we zo’n tweetal concerten, in voorjaar en najaar. Om de vier à vijf jaar zien we het wat groter en maken we onze eigen muziektheaterproductie, samen met acteurs, zangers en bovengenoemde drumband en jeugdensemble. Zo hebben we in april 2022 ‘De Killer Queen’ gebracht, een eigen productie met eigen verhaal en muziek van Queen én waarmee we genomineerd werden voor de Vlamo Award 2022 (https://www.vlamo.be/de-killer-queen-verslag). Daarnaast namen we in de afgelopen jaren we enkele keren deel aan wedstrijden van Vlamo. We gaan in de toekomst dan ook graag opnieuw de uitdaging aan om ons niveau een trapje hoger te brengen met dergelijke wedstrijden. Ten slotte verzorgen we geregeld stapoptredens, zowel in eigen gemeente als daarbuiten. En natuurlijk houden wij de traditionele activiteiten ook graag in ere, zoals Sint Cecilia en een wekelijkse babbel aan de bar na de repetitie.

Interesse?

En? Hoeste om jouw dirigeerstokje in Harmonie De Burgersgilde te laten zwaaien? Neem contact op met onze voorzitter Stefanie Syoen via stefanie.syoen@gmail.com.

De selectie zal gebeuren aan de hand van je CV, een kennismakingsgesprek met het bestuur en eventuele proefrepetitie.

Tot binnenkort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *