2/3/4/5 Maart 2017

OC De Schouw Lichtervelde

 

Aan het begin van de warme zomer van 1976 zijn er koeien gesignaleerd ter hoogte van de oprit van Jakerke.
Gerrit heeft het van horen zeggen. ‘Ja’, zegt hij, ‘die koeien moeten dat ook verschrikkelijk warm hebben.’
Gerrit heeft gelijk, het is ook uitzonderlijk warm.

Maar terwijl het ganse land de mond vol heeft van bosbranden, stijgende groentenprijzen en de nakende touroverwinning van Lucien Van Impe in een al even zonovergoten Frankrijk, hebben ze op de camping van Donna andere zorgen aan hun hoofd.
Morgen trouwt Sofie, de dochter van Donna. En of dat op zich nog niet voldoende spanning geeft, duiken plots drie exen van Donna op. Bij Donna slaan de stoppen door.

Bill, Harry en Sam kunnen alle drie de vader van haar dochter zijn. Waarom zijn hier? Is dit toeval of is er meer aan de hand?

Camping Saroma is na Boulevard M. Zizi het tweede gastronomisch muziektheater van cultuurvereniging De Burgersgilde.
Met Boulevard M. Zizi doken we het Parijse nachtleven in.

Ditmaal ontvangen we het publiek op de broeierige camping van Donna en beleven er in een avond vol theater, muziek en dans de turbulente voorbereidingen op het trouwfeest van Sofie en Sky.

De muziek van ABBA loopt als een rode draad doorheen deze fijne musical. Ons feestelijk trouwmenu is een verzorgde koude schotel. ‘Ja, ’t zal dan ook verschrikkelijk warm zijn.’

 

 

[wpdevart_countdown text_for_day=”Days” text_for_hour=”Hours” text_for_minut=”Minutes” text_for_second=”Seconds” countdown_end_type=”date” end_date=”02-03-2017 19:30″ start_time=”1484511180″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]